Benoit Deneufbourg | NIELS & ANNEMIE
16310
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16310,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

clients Couple + 1 child
location Brussels (BE)
surface 150 m²
year 2015

The design brief was clear;  Niels and Annemie wanted keep the classical ‘Hausmann grandeur’ (high ceilings, large rooms, white walls, wooden floors) and combine this with modern lines and materials.

Our design approach was to keep it simple by using a black and white colour scheme as the basis throughout the apartment.

Their collection of Scandinavian and Italian furniture mixed with some original vintage pieces complements this refined interior, effortlessly blending old and new.

Project in collaboration with la fabrika studio.